Firmă Web design București - Oferta web design, Prețuri creare site

Web design, Creare site web

Firmă Web design București

Light Pixel este o firmă de web design, creare site web din București, cu o vechime de 20 ani, specializată în web design - creare site de prezentare, site-uri complexe PHP (creare magazin online, site-uri Wordpress - cu panou de administrare conținut, site-uri imobiliare, de turism, etc).
Realizăm site-uri pentru orice tip de activitate, web design pentru firme de construcții, site-uri pentru firme de contabilitate, site anunțuri, site agenție imobiliară, site agenție de turism, site-uri medicale, magazine online, etc.

Web design Responsive

Suntem o firmă de web design cu experiență în creare site-uri optimizate pentru mobil și tabletă, site tip Responsive. Indiferent de dispozitivul de pe care accesati site-ul (telefon, tabletă, laptop, PC), acesta va fi afișat optim, datorită unui web design Responsive. Exemple de site-uri Responsive realizate de noi: totulverde.ro, lusitana.ro, produsepentrutine.ro, traducteur-officiel.ch, electricplanners.ro, etc. (mai multe site-uri în secțiunea Portofoliu site)

Servicii web design

Servicii web design oferite de firma de web design Light Pixel:
» Consultanță în achiziționare nume domeniu și găzduire site: Pe baza cuvintelor cheie alese, specifice domeniului de activitate, vă sugerăm alegerea unui nume domeniu ideal, studiem concurența, găsim cea mai bună soluție de găzduire website (raport calitate - preț).
» Creare site: Realizăm site-uri de prezentare html sau site-uri web complexe (creare magazin online, site-uri Wordpress, cu panou de administrare a conținutului CMS, site-uri de anunțuri, site catalog produse, etc).
» Re-design, refacere site: Aveți nevoie de re-design dacă aveți deja un website construit cu ceva timp în urmă, grafica site-ului este deja învechită, website-ul nu a fost optimizat pentru a fi ușor găsit de motoarele de căutare, nu se vede optim pe mobil sau tabletă, doriți o revigorare a părții grafice sau mai multă animație.
» Întreținere site - administrare / mentenanță site: Dacă site-ul dvs. necesită schimbari de text sau poze (periodic sau doriți doar anumite modificări la un moment dat) putem asigura întreținere site prin plata unui abonament fix sau în sistem de plată per ora. Putem realiza în cel mai scurt timp modificările pe care le doriți în site.

Vezi Site-uri realizate de noi