Promovare Google Ads, preturi campanii de promovare Google Ads

Promovare Google Ads - Campanii de promovare

Promovare Google Ads

Google Ads este un serviciu de promovare Pay Per Click (PPC sau plata per clic) fiind cel mai cunoscut serviciu de promovare online, o modalitate de promovare site cu rezultate imediate (poti ajunge in primele pozitii Google intr-un timp foarte scurt; de cele mai multe ori apar in cautari inaintea rezultatelor organice). Anuntul tau Google Ads apare doar atunci cand cineva este direct interesat de serviciile sau produsele tale insa vor aparea costuri doar atunci cand utilizatorii dau click pe anuntul tau.

Promovare Google Ads

Campanii Google Ads

Aveti nevoie de ajutorul unui specialist Google Ads, pentru a obtine o pozite de top cu costuri cat mai mici.

Suntem specializati in creare campanii Google Ads, administrarea lor prin analize si imbunatatiri permanente aduse fiecarei campanii. In fiecare luna realizam rapoarte cu rezultatele obtinute, cu activitatea desfasurata in timpul campaniei. Anuntul tau apare imediat in Google (campanii Google Ads in reteaua de cautare) sau pe site-urile partenere Google, cu un numar mare de vizitatori (Google Display Network - anunturi de tip text sau banner).

Promovare prin anunturi grafice, text sau bannere, pe site-uri partenere Google prin Rețeaua de display Google

Realizam atat bannere publicitare cat si campanii de promovare prin bannere, prin afisare pe site-uri partenere Google. Reteaua de display Google cuprinde milioane de site-uri, blog-uri și site-uri proprietate Google, precum YouTube, Gmail.

Realizam bannere publicitare web (statice, animate Gif sau Flash) pentru campaniile google Display sau Remarketing. Detalii in pagina Bannere web

Anunturi afisate in reteaua de cautare - Promovare Google Search Ads

Cand utilizatorii cauta pe internet, folosind cuvinte cheie ce corespund celor adaugate de Dvs, anuntul va putea apărea deasupra rezultatelor căutării obisnuite - organice. Veti plati doar atunci când utilizatorii dau click pe anunt.

Promovare prin anunturi video - Youtube Ads

Anunturile tip video sunt afisate doar pentru persoanele dorite si veti plati numai atunci cand le vizioneaza. Sunt acele anunturi care se afiseaza la incarcarea clip-urilor video din platforma Youtube, cel mai mare canal de continut video din lume.

Remarketing

Prin aceasta metoda de promovare - Remarketing sau Retargetare - ii veti "urmari" pe cei care v-au vizitat site-ul, fara a face vreo actiune (ex: au adaugat produse in cosul de cumparaturi, dar l-au parasit, fara a finaliza comanda). Anuntul cu site-ul sau produsul vizualizat il va "urmari" pe acel utilizator oriunde ar naviga, in speranta ca il va determina sa aleaga produsele sau serviciile Dvs.