Promovare Google Ads, Prețuri campanii de promovare Google Ads

Promovare Google Ads - Prețuri Campanii Google Ads

Promovare Google Ads

Google Ads este un serviciu de promovare Pay Per Click (PPC sau plata per clic) fiind cel mai cunoscut serviciu de promovare online, o modalitate de promovare site cu rezultate imediate (poți ajunge imediat în top Google). Anunțul tău Google Ads apare doar atunci când cineva este direct interesat de serviciile sau produsele tale, însa vor fi costuri doar atunci când utilizatorii dau click pe anunțul tău.

Promovare Google Ads

Campanii Google Ads

Aveți nevoie de ajutorul unui specialist Google Ads, pentru a obține o poziție de top, cu costuri cât mai mici.

Suntem specializați în creare campanii Google Ads, administrare cont Google Ads prin analize și îmbunătățiri permanente aduse fiecărei campanii. În fiecare lună realizăm rapoarte cu rezultatele obținute, cu activitatea desfășurată în timpul campaniei. Anunțul tău apare imediat în Google (campanii Google Ads în rețeaua de căutare) sau pe site-urile partenere Google, cu un număr mare de vizitatori (Google Display Network - anunțuri de tip text sau banner).

Promovare prin anunțuri grafice, text sau bannere, pe site-uri partenere Google prin Rețeaua de display Google

Realizăm atât bannere publicitare cât și campanii de promovare prin bannere, prin afișare pe site-uri partenere Google. Rețeaua de display Google cuprinde milioane de site-uri, blog-uri și site-uri proprietate Google, precum YouTube, Gmail.

Realizăm bannere publicitare web (statice, animate Gif) pentru campaniile Google Display sau Remarketing. Detalii în pagina Bannere web

Anunțuri afișate în rețeaua de căutare - Promovare Google Search Ads

Când utilizatorii caută pe internet, folosind cuvinte cheie ce corespund celor adăugate de Dvs, anunțul va putea apărea deasupra rezultatelor căutării obișnuite - organice. Veți plăti doar atunci când utilizatorii dau click pe anunț.

Promovare prin anunțuri video - Youtube Ads

Anunțurile tip video sunt afișate doar pentru persoanele dorite și veți plăti numai atunci când le vizionează. Sunt acele anunțuri care se afișează la încarcarea clip-urilor video din platforma Youtube, cel mai mare canal de conținut video din lume.

Remarketing

Prin această metodă de promovare - Remarketing sau Retargetare - îi veți "urmari" pe cei care v-au vizitat site-ul, fără a face vreo acțiune (ex: au adăugat produse în coșul de cumpărături, dar l-au părăsit, fără a finaliza comanda). Anunțul cu site-ul sau produsul vizualizat îl va "urmari" pe acel utilizator oriunde ar naviga, în speranța că îl va determina să aleagă produsele sau serviciile Dvs.

Prețuri Google Ads

Creare, optimizare cont Google Ads, optimizare campanie și anunț - 150 euro + TVA
Administrare lunară cont, campanie, anun, Google Ads - 100 euro + TVA