Preţuri Logo design - Creare logo, preţ sigla firmă

Logo design, creare siglă - Preţuri de la 50 euro

Firmă creare Logo design vectorial

Light Pixel Web Design este o firmă de logo design din București, cu o vechime de 20 de ani, specializată în logo design - creare siglă vectorială firmă.
Realizam siglă pentru orice tip de companie, logo design pentru firme de construcții, logo design pentru firme de contabilitate, logo agenție imobiliară, siglă agenție de turism, logo pentru magazin online, etc.

Creare siglă (Realizare Logo firmă)

Realizarea siglei durează 3-4 zile lucrătoare. Logo va fi realizat și livrat în format vectorial (Corel), necesar pentru tipar sau pentru alte proiecte grafice. Veți primi totodată și sigla în format jpg, png transparent, pdf, pentru vizualizare sau inserare în documente. Până la alegerea variantei finale de siglă, vom realiza mai multe propuneri grafice de logo, în funcție de domeniu, cerințele Dvs. (minim 10 propuneri), urmate de eventuale modificări (în număr nelimitat).

Servicii Logo design - Branding

Logo sau sigla companiei vă ajută la creșterea și dezvoltarea afacerii. Dacă aveți un logo profesionist, clienții au asigurarea că au ales o companie de încredere. Putem realiza o identitate vizuală de la zero sau reface complet imaginea unei companii. Suntem specializați în logo design, branding / indentitate vizuală: (creare siglă firma, design carți de vizită, mape de prezentare, antet, broșură, catalog, manual de identitate, flyer, semnătură e-mail).

Preţuri logo design, preţ creare siglă

Preţ logo (preţ siglă firmă) - de la 50 euro + TVA, în funcție de complexitate. Durata de lucru: 3-4 zile. Livrare format vectorial, plus fișiere export jpg, png, pdf, etc. Vor fi peste 10 propuneri grafice, eventuale modificări, până la acordul Dvs final.

Pentru alte informații legate de preţ logo design sau preţ creare siglă nu ezitați să ne contactați.

Cere o ofertă preţ logo design

Oferta Logo design Basic

Preț logo - 50 euro + TVA

Durata de lucru: 2-3 zile.
Logo design text, fără simbol grafic.
Livrare sursă în format vectorial Corel, fișiere export jpg, png transparent, pdf, etc.
Realizăm minim 10 propuneri grafice.