Promovare site - Preturi promovare Google

Promovare site

Promovare site

Suntem o agentie specializata in promovare site, SEO, creare campanii de promovare Google Ads. O buna promovare site pe internet face ca site-ul sa fie bine pozitionat in cautari, fiind o modalitate de a atrage noi clienti.

Promovare site online - Cei mai multi utilizatori de internet folosesc pentru cautare motorul Google. Acestia nu trec de prima pagina atunci cand cauta un site dupa cuvantul cheie dorit. Astfel, este esential ca site-ul tau sa se claseze pe primele pozitii, in prima pagina Google pentru cuvintele cheie cele mai importante din site.

Promovare site presupune inscrierea manuala in motoare de cautare, directoare web romanesti si straine pentru cresterea popularitatii site-ului, transfer de PR - page rank, construirea de link-uri catre site-ul Dvs, prin anunturi grafice - text sau bannere - pe site-uri partenere Google prin Rețeaua de display Google, promovare prin retele sociale (promovare pe Facebook, Youtube, Google+, Twitter) sau promovare prin anunturi video - Youtube Ads.

Promovare site Google Ads

Google Ads este un serviciu de promovare Pay Per Click (PPC sau plata per clic) fiind cel mai cunoscut serviciu de promovare online, o modalitate de promovare site cu rezultate imediate. In scurt timp, anuntul tau poate ajunge intr-o pozitie de top in Google.

Serviciul de Promovare site include:

» Inscriere in motoare de cautare, directoare romanesti si internationale
» Creare conturi tip Business Retele Sociale: Facebook, Youtube, Google+ si Twitter
» Administrare conturi retele sociale, integrarea lor in site
» Campanii de promovare Google Ads
» Promovare prin bannere - campanii pe site-uri partenere Google prin Rețeaua de display Google
» Campanii de promovare prin anunturi video - Youtube Ads.

Preturi Promovare site, tarife promovare Google

Cat costa o campanie de promovare site? Puteti opta pentru Promovarea site-ului la un moment dat sau puteti alege Pachete de Promovare site pe termen lung (recomandam minim 3 luni). Preturile pentru Promovare site sunt accesibile si pornesc de la 50 euro + TVA. Pentru o estimare corecta, va trebui sa stim care sunt serviciile de Promovare site pe care le doriti (campanii Google Ads, promovare prin retele sociale, inscriere in directoare web, campanii de promovare prin bannere).

Pentru alte informatii legate de Promovare site nu ezitati sa ne contactati.