Preţuri web design, preţ creare site, tarife web design, oferta creare site

Preţuri web design, Preţ creare site

SEO GRATIS - Oferta SEO - preţ 0

Orice site realizat de noi include GRATUIT servicii SEO - Preţ zero pentru Optimizare si promovare site la nivel avansat.

Preţ site de prezentare

Preţ creare site de prezentare, design unic, creare site in limba Romana, 5-6 pagini html, site tip Responsive (optimizat pentru PC, mobil si tableta), optimizare SEO si promovare la nivel avansat (incluse gratuit pentru orice site realizat de noi) - 150 euro + TVA.
Durata de lucru: aproximativ 7 zile.
Preţ adaugare o varianta de limba (En, Fr, De, etc.) - 50 euro + TVA.

Detalii creare site de prezentare

Preţ creare site Wordpress - realizare site cu panou de administrare CMS

Preţ realizare site Wordpress, design unic, limba Romana, numar nelimitat de pagini si categorii, panou de administrare, site tip Responsive (optimizat pentru mobil si tableta), optimizare SEO si promovare site la nivel avansat (incluse gratuit pentru orice site realizat de noi) - de la 300 euro + TVA, in functie de cerinte.

Un site realizat pe platforma Wordpress contine un Panou de administrare a continutului - CMS, prin care puteti aduce modificari site-ului Dvs: Puteti edita/sterge/adauga pagini, categorii, produse, continut, noutati, evenimente, galerii foto.

Detalii creare site Wordpress

Preţ realizare magazin online

Preţ creare magazin online, design unic, limba Romana, numar nelimitat de pagini si categorii, panou de administrare, tip Responsive (optimizat pentru mobil si tableta), optimizare SEO si promovare la nivel avansat (incluse gratuit pentru orice site realizat de noi) - de la 700 euro + TVA, in functie de cerinte (filtre, plugin-uri, mod de plata client, calculator online, curier, rating, review-uri, etc).

Detalii creare magazin online

Preţ creare site complex

Preţul pentru realizare site complex este dat de cerintele dumneavoastra: structura site, continut, variante de limba, panou de administrare, adaugare diferite categorii: noutati, evenimente, galerii foto, newsletter, rapoarte, etc.

Detalii creare site complex

Preţ creare landing page

Preţul pentru realizare landing page este dat de cerinţele dumneavoastra, de conţinutul paginii. Pret estimativ - 100 euro + TVA

Detalii creare landing page

Preţ administrare site

Realizam servicii de intretinere site (administrare site), mentenanta pentru site-uri web mai vechi dar si pentru site-uri noi. Pentru o oferta de preţ administrare site, asteptam toate detaliile la adresa e-mail: office@lightpixel.ro

Detalii administrare site

Alte preţuri web design

Preţ programare web: Preţul este stabilit in functie de cerinte, specificatii tehnice.

Cere o oferta preţ Web Design

  • Oferta programare web

    Pentru a solicita o oferta de preţ creare site - web design, personalizata - click aici