Optimizare Google Maps - Preturi Optimizare Google Maps

Optimizare Google Maps

Optimizare harta Google - Google Maps

Prin optimizare Google Maps - listarea companiei tale pe harta Google (localizarea afacerii pe Google Maps), poti fi gasit inaintea competitorilor in cautarile Google, beneficiezi de o expunere mai buna decat acestia. Suntem specializati in Optimizare SEO, iar pentru ca site-ul tău să apară în Google Maps, compania va fi inscrisa in Google My Business. Este obligatoriu ca o companie sa foloseasca aceasta aplicatie, daca doreste sa obtina o pozitie de top in zona cautarilor locale.

De cele mai multe ori, Google afiseaza listarile din Google Maps in top-ul rezultatelor cautarii, inclusiv pe dispozitivele mobile. Prin localizare pe harta Google, beneficiezi de vizibilitate, In primul rand, , cu elemente de contact complete si corecte, cu review-uri facute de catre clienti, cu o lista corecta de activitati si alte elemente de optimizare.

Google maps

Serviciul de Optimizare Google Maps (optimizare harta Google) include:

» Inscriere in Google My Business / Google Maps
» Optimizare informatii cont, cuvinte cheie Google Maps
» Adaugare review-uri clienti, opinii ce pot determina vizitatorii sa aleaga serviciile Dvs
» Optimizare pentru o pozitie de top in afisarile Google Maps

Preturi Optimizare Google Maps

Cat costa o optimizare Google Maps? Pretul pentru listarea companiei Dvs in harta Google este de 30 euro + TVA. In afara serviciului de Optimizare Google Maps, puteti opta pentru Optimizarea site-ului la un moment dat sau puteti alege Pachete de Optimizare SEO pe termen lung (recomandam minim 3 luni), pentru ca site-ul Dvs sa ocupe o pozitie de top in cautarile Google. Preturile pentru Optimizare site sunt accesibile si pornesc de la 50 euro + TVA.