Optimizare Google Maps - Prețuri Optimizare Google Maps

Optimizare Google Maps

Optimizare Google Maps, profil Google Business

Acest serviciu de promovare ajută persoanele care te găsesc în căutarile pe Google sau pe Google Maps să afle informații despre servciile pe care le oferiți.

Prin optimizare Google Maps, profil Google Business - listarea companiei tale pe harta Google (localizarea afacerii pe Google Maps), poți fi găsit înaintea competitorilor în căutarile Google, beneficiezi de o expunere mai buna decât aceștia. Suntem specializați în Optimizare SEO, iar pentru ca site-ul tău să apară în Google Maps, compania va fi înscrisa in Google My Business. Este obligatoriu ca o companie să folosească această aplicație, daca dorește să obțina o poziție de top în zona căutarilor locale.

De cele mai multe ori, Google afișeaza listările din Google Maps în top-ul rezultatelor căutarii, inclusiv pe dispozitivele mobile. Prin localizare pe harta Google, beneficiezi de vizibilitate, cu elemente de contact complete și corecte, cu review-uri făcute de către clienți, cu o listă corectă de activități și alte elemente de optimizare.

optimizare Google maps

Serviciul de Optimizare Google Maps (optimizare hartă Google) include:

» Înscriere în Google My Business / Google Maps
» Optimizare informații cont, cuvinte cheie Google Maps
» Adăugare review-uri clienți, opinii ce pot determina vizitatorii să aleagă serviciile Dvs
» Optimizare pentru o poziție de top în afișările Google Maps

Prețuri Optimizare Google Maps, profil Google Business

Cât costă o optimizare Google Maps? Prețul pentru listarea companiei Dvs în harta Google este de 100 euro + TVA. În afara serviciului de Optimizare Google Maps, puteți opta pentru Optimizarea site-ului la un moment dat sau puteți alege Pachete de Optimizare SEO pe termen lung (recomandăm minim 3 luni), pentru ca site-ul Dvs să ocupe o poziție de top în căutarile Google. Prețurile pentru Optimizare site sunt accesibile și pornesc de la 100 euro + TVA.