Optimizare site - Preturi Optimizare SEO

Optimizare site, SEO

Optimizare site

De ce SEO, optimizare site? Foarte important este ca un site web sa fie gasit de motoarele de cautare, acestea reprezentand modalitatea prin care majoritatea oamenilor cauta informatiile de care au nevoie. Cine nu ar vrea ca site-ul sau sa fie primul pe Google? NOI AM REUSIT ASTA, PENTRU CLIENTII NOSTRI!

O buna Optimizare site (SEO) inseamna ca site-ul dvs. sa fie plasat printre primele, la cautarea in Yahoo, Google, Bing, Yandex. In medie, 85% din traficul catre un site web vine de la motoarele de cautare. O buna pozitie conduce la cresterea numarului de vizitatori interesati de serviciile si produsele firmei dvs, si deci, la cresterea vanzarilor dvs. Daca site-ul dvs. nu ar fi printre primele afisate la cautare, atunci cei ce cauta servicii SEO, de optimizare site, vor deveni clientii firmelor concurente firmei dvs., mai bine pozitionate in motoarele de cautare.

SEO

SEO este abrevierea de la Search Engine Optimization (optimizare pentru motoarele de c─âutare). Spre deosebire de campaniile CostPerClick - Google Ads, bune atat timp cat exista buget, SEO presupune obtinerea unor rezultate bune pe termen lung in cautarile obisnuite, organice. SEO presupune Optimizare on-site si Optimizare off-site. Primul tip de Optimizare se refera la actiuni SEO in interiorul site-ului web: audit SEO, optimizare densitate cuvinte cheie / metatag-uri, titluri si texte, imagini, structura site-ului, adrese URL, imbunatatirea vitezei de incarcare a paginilor site-ului, codul HTML al paginilor din site. Optimizarea off-site se refera la actiuni in afara site-ului: obtinerea de linkuri de calitate catre site - link building (prin inscriere site in directoare web, articole blog, bannere, postari retele sociale), vazute ca un vot de incredere din partea directoarelor si motoarelor de cautare cu Pagerank mare.

Pozitia unui site in motoarele de cautare este data de acesti factori: Optimizarea on-site si off-site.

SEO - optimizare site

Serviciile SEO includ:

Optimizare SEO interna (Optimizare on-site) - Audit SEO, optimizare metatag-uri (titlu, cuvinte cheie si descriere), keyword research, optimizare continut site, imagini si alte tipuri de fisiere, optimizare cod HTML - valid W3C, pagini tip Responsive - pentru mobil si tableta, creare harta site Sitemap XML si inscrierea ei la google, fisier Robots.txt, calculare densitate cuvinte cheie in fiecare pagina, statistici site Google Analytics.

Optimizare SEO externa (Optimizare off-site) - Creare link-uri de calitate catre site-ul Dvs (link building), inscriere in directoare web si motoare de cautare, creare si administrare conturi retele sociale - Facebook, Twitter, Google+, Youtube, conectare conturi Social Media la site, postare articole si comentarii in Social Media, forumuri si bloguri, creare conturi Google Webmaster Tools si Bing Webmaster, inscriere in Google My Business / Google Maps.

Preturi Optimizare site, tarife SEO

Cat costa o optimizare SEO? Putem vorbi despre tarife asemanatoare cand comparam un site mic, simplu, fara concurenta mare cu un magazin online cunoscut, important? Cum 2 proiecte nu sunt identice (site-uri simple sau complexe, html sau php), nu putem vorbi de preturi SEO fixe. Vom face o analiza a site-ului Dvs si va vom comunica pretul corect pentru o campanie de Optimizare site. Puteti opta pentru Optimizarea site-ului la un moment dat sau puteti alege Pachete de Optimizare SEO pe termen lung (recomandam minim 3 luni). Preturile pentru Optimizare site sunt accesibile si pornesc de la 50 euro + TVA.

Pentru alte informatii legate de SEO sau Optimizare site nu ezitati sa ne contactati.