Creare site Wordpress - Oferta preț creare site Wordpress

Creare site Wordpress

Creare Site Wordpress

Fie ca este vorba de un site de prezentare, un magazin online, un site pentru anunțuri, catalog produse sau un blog pentru site-ul tău, un site Wordpress este alegerea ideală. Un site realizat în Wordpress se poate realiza într-o perioadă scurtă de timp, conține un Panou de administrare conținut (puteți face modificări în site, fără cunostințe html sau de programare web), este tip Responsive (optimizat pentru mobil și tabletă), este perfect pentru optimizare SEO sau integrare Social Media.
Realizăm site Wordpress pentru orice tip de activitate: site pentru firme de construcții, site-uri pentru firme de contabilitate, creare site anunțuri, site Wordpress agenție imobiliară, site agenție de turism, site-uri medicale în Wordpress, magazin online Woocommerce, blog, etc.

Creare site Wordpress Responsive

Site-urile realizate de noi, folosind platforma Wordpress sunt optimizate pentru mobil/smartphone și tabletă, sunt site-uri tip Responsive. Indiferent de dispozitivul de pe care accesați site-ul (telefon, tabletă, laptop, PC), acesta va fi afișat optim. Exemple de site-uri Wordpress, realizate de noi: produsepentrutine.ro, totulverde.ro, medicaldevicestore.ro, masini-random.ro, vighor.ro, etc.

Site Wordpress cu Panou de administrare conținut - CMS

Un site Wordpress conține Panou de administrare, prin care puteți aduce modificări site-ului Dvs: Puteți edita/șterge/adauga pagini, categorii, produse, conținut, știri, evenimente, galerii foto-video, noutăți.