Creare bannere publicitare web, animate gif - prețuri bannere

Creare bannere publicitare web, statice și gif

Creare Bannere web

În cadrul unei campanii publicitare pe Internet, este nevoie de creare bannere publicitare, bannere web. Scopul acestor bannere este de a crește numărul vizitatorilor de pe un site web, promovarea prin bannere publicitare a unor produse, indiferent că sunt bannere animate (bannere gif) sau bannere statice (bannere jpeg). Un banner poate conține imagini, texte publicitare, animații, logo, etc.

Bannere web pe care noi le realizam :
» Bannere gif, sunt bannere animate, în format gif
» Bannere publicitare statice în format gif, jpg.

Bannere pentru campanii Google Display

Bannerele publicitare pot fi integrate în site-uri sau pot fi folosite în campaniile de promovare prin Google Ads. Echipa Light Pixel poate realiza astfel de bannere la o calitate bună, ținând cont în același timp de dimensiunea lor în Kilobytes.

Realizăm atât bannere publicitare cât și campanii de promovare prin bannere, prin afișare pe site-uri partenere Google. Rețeaua de display Google cuprinde milioane de site-uri, blog-uri și site-uri proprietate Google, precum YouTube, Gmail. Realizăm bannere publicitare web (statice, animate Gif) pentru campaniile Google Display sau Remarketing.

Realizăm bannere în mai multe formate: leaderboard (728x90px), bannere standard (468x60px), vertical Banner, bannere pătrate, bannere dreptunghi, etc. Rata de click pentru bannere publicitare depinde de poziționarea lor în pagină. Ideal este să folosiți mai multe bannere pentru alege poziția în care un banner aduce cele mai multe click-uri.

Preturi bannere

Preț bannere animate gif - 40 euro + TVA

Preț bannere statice jpg - 30 euro + TVA

Pentru alte informații legate de realizare bannere nu ezitați să ne contactați.

Cere o ofertă bannere