Design cărți de vizită, pret cărți de vizită

Design cărți de vizită - preț 80 euro

Design cărți de vizită

Cărțile de vizită reprezintă un instrument fundamental de marketing și totodată un accesoriu indispensabil pentru o întalnire de afaceri. Cărțile de vizită trebuie să respecte liniile definitorii ale identității companiei, trebuie să exprime profesionalism, reprezintă un prim pas în crearea unui impresii de durată.

Realizam design grafic în format vectorial (Corel) pentru Cărți de vizită. Nu avem modele predefinite din care să alegi obligatoriu unul, ci realizăm de la zero designul pentru fiecare client. Designerii noștri realizează cărți de vizită cu un design unic, modern și plăcut.

Creare Design Cărți de vizită - Design unic, personalizat

Realizarea designului pentru cărți de vizită durează 3-4 zile lucratoare. Fișierul grafic pentru cărți de vizită va fi realizat și livrat în format vectorial (Corel), necesar pentru tipar. Veți primi totodată și designul în format jpg, pdf, pentru vizualizare. Până la alegerea variantei finale de design cărți de vizită, vom realiza mai multe propuneri grafice, urmate de eventuale modificări (în numar nelimitat).

carti de vizita

Prețuri design Cărți de vizită

Preț design Cărți de vizită - 80 euro + TVA. Durata de lucru: 3-4 zile. Livrare format vectorial, fișiere export jpg, pdf. Vor fi mai multe propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Pentru alte informații legate de design Cărți de vizită nu ezitați să ne contactați.

Cere o ofertă Cărți de vizită

Oferta design Cărți de vizită

Preț design Cărți de vizită - 80 euro + TVA

Durata de lucru: 3-4 zile
Livrare sursă in format vectorial Corel, fișiere export jpg, pdf, png transparent.
Vor realiza mai multe propuneri grafice, eventuale modificări.