Audit SEO - Preturi audit SEO, tarife analiza site

Audit SEO, analiza site

Analiza site

Asiguram Consultanta web, Audit SEO: o analiza completa a site-ului Dvs pentru a identifica eventualele erori SEO si oportunitatile de Optimizare si Promovare web.

Analizand fiecare pagina a site-ului, statisticile site-ului realizam un raport de Audit SEO, prin care va prezentam principalele probleme ale site-ului dar si strategiile de optimizare si promovare, de crestere a numarului de vizitatori din site.

Audit SEO

Daca nu stii ce inseamna SEO si daca este necesar, daca ai un site si nu stii daca este bine construit si optimizat, atunci ai nevoie de Audit SEO. Studiem paginile, concurenta, codul HTML, structura site, densitatea cuvintelor cheie in pagina, adaptabilitatea pentru mobil si tableta, viteza de incarcare a paginilor, metatag-urile, continutul paginilor, etc. Va vom prezenta un raport complet, cu recomandari, pentru ca site-ul sa fie conform cu indrumarile Google.

Audit SEO - analiza site

Serviciile Audit SEO si Analiza site includ:

Audit SEO on-site - Verificam optimizarea continutului site-ului, asezarea acestuia in pagina, codul sursa HTML conform W3C, metatag-urile, atributele pentru imagini, existenta unor fisiere tehnice Sitemap XML si Robots.txt, calculam densitatea cuvintelor cheie in fiecare pagina, timpul de incarcare site, oferim sugestii de optimizare SEO.

Audit SEO off-site - Verificam performantele site-ului Dvs in motoarele de cautare, studiem concurenta, analizam traficul site-ului Dvs, prezenta in Social Media, venim cu propuneri referitoare la ceea ce trebuie facut in viitor.

Preturi Audit SEO, tarife analiza site

Cat costa un Audit SEO? Putem vorbi despre tarife asemanatoare cand comparam un site mic, simplu, fara concurenta mare cu un magazin online cunoscut, important? Cum 2 proiecte nu sunt identice (site-uri simple sau complexe, html sau php), nu putem vorbi de preturi Audit SEO fixe. Vom face o scurta analiza a site-ului Dvs si va vom comunica pretul corect pentru Audit site. Preturile pentru Audit SEO sunt accesibile si pornesc de la 50 euro + TVA.