Audit SEO - Prețuri audit SEO, analiză optimizare site

Audit SEO site, analiză Optimizare site

Audit Optimizare SEO site

Realizăm Audit optimizare SEO site: o analiză completă a site-ului Dvs pentru a identifica eventualele erori SEO si oportunitățile de Optimizare și Promovare web.

Analizând fiecare pagină a site-ului, statisticile site-ului, realizăm un raport de Audit SEO, prin care vă prezentăm principalele probleme ale site-ului dar și strategiile de optimizare și promovare, de creștere a numărului de vizitatori din site.

Audit SEO

Dacă nu știi ce înseamna SEO și dacă este necesar, dacă ai un site și nu știi dacă este bine construit și optimizat SEO, atunci ai nevoie de Audit SEO. Studiem paginile, concurența, codul HTML, structură site, densitatea cuvintelor cheie în pagini, adaptabilitatea pentru mobil și tabletă, viteza de încarcare a paginilor, metatag-urile, conținutul paginilor, etc. Vă vom prezenta un raport complet, cu recomandări, pentru ca după modificări, site-ul să fie conform cu cerințele Google.

Audit SEO - analiză optimizare site

Serviciul de Audit SEO și Analiză site include:

Audit SEO on-site - Verificăm optimizarea conținutului site-ului, așezarea acestuia în pagină, codul sursă HTML conform W3C, metatag-urile, atributele pentru imagini, existența unor fișiere tehnice Sitemap XML și Robots.txt, calculăm densitatea cuvintelor cheie în fiecare pagină, timpul de încarcare site, oferim sugestii de optimizare SEO.

Audit SEO off-site - Verificăm performanțele site-ului Dvs în motoarele de căutare, studiem concurența, analizăm traficul site-ului Dvs, prezența în Social Media, venim cu propuneri referitoare la ceea ce trebuie făcut în viitor.

Prețuri Audit SEO, preț analiză SEO site

Cât costă un Audit SEO? Putem vorbi despre prețuri asemănătoare când comparam un site mic, simplu, fără concurență mare cu un magazin online cunoscut, important? Cum 2 proiecte nu sunt identice (site-uri simple sau complexe, html sau php), nu putem vorbi de prețuri Audit SEO site fixe. Vom face o scurtă analiză a site-ului Dvs și vă vom comunica prețul corect pentru Audit site. Prețurile pentru Audit site sunt accesibile și pornesc de la 50 euro + TVA.