CD de prezentare, DVD de prezentare

CD de prezentare

Creare CD de prezentare

Fie ca este o carte de vizita vizuala, sau o prezentare a activitatii firmei, cu ocazia expozitiilor, targurilor, orice firma are nevoie de un CD de prezentare, interactiv, animat.

Poate fi vorba de o animatie flash de cateva minute in care se parcurg istoricul firmei, principiile dupa care-si ghideaza activitatea, organigrama, o prezentare pe scurt a serviciilor si produselor oferite dar si date de contact ale companiei.

Se poate opta si pentru un CD de prezentare cu detalierea produselor (poza, pret, dimensiune, caracteristici, date tehnice, etc).

Un CD sau DVD de prezentare, multimedia, poate contine o copie offline a site-lui Dvs, sau poate fi interactiv, creat in Flash. Un astfel de CD / DVD va rula in mod automat (autorun) la introducerea in unitatea CD-Rom / DVD-Rom, in mod Fullscreen, desigur cu optiuni de sunet pe fundal, cu un Intro si optiunea de a sari peste acel intro, cu continut dinamic - meniuri si pagini animate, interactive.

Pret CD de prezentare

Pret CD de prezentare - Pretul depinde de cerinte. Va rugam se ne contactati pentru a ne oferi detalii, ajutandu-ne sa facem o estimare cat mai precisa.

Pentru alte informatii legate de CD de prezentare nu ezitati sa ne contactati.

Cere o oferta CD de prezentare