Logo design

Logo sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de încredere. Putem realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii. 
Suntem specializati in logo design, branding, corporate identity (creare sigla firma, design carti de vizita, mape de prezentare, cd de prezentare, foi cu antet, brosura, catalog, manual de brand, flyer, semnatura e-mail).

Realizarea logo -ului dureaza 2-3 zile lucratoare. Logo va fi realizat si livrat in format vectorial (Corel), necesar pentru tipar. Veti primi totodata si sigla in format pdf, png transparent, pdf, pentru preview sau inserare in documente. Pana la alegerea variantei finale de sigla, vor fi mai multe propuneri grafice de logo, in functie de cerinte si posibilitati, eventuale modificari (in numar nelimitat).

Realizare logo - Pasi creare sigla
Primul pas este cel de identificare cerinte(daca exista preverinte in ce priveste simbolul, culorile, font-ul, etc). In functie de aceste cerinte dar si de categoria in care se incadreaza activitatea Dvs, realizam mai multe propuneri de sigla / logo.

Dupa  prezentarea propunerilor grafice, puteti alege modelul de sigla pe care il considerati reprezentativ sau varianta cea mai apropiata de ceea ce doriti sa obtineti, urmand a ne comunica eventuale modificari de adus siglei. Dupa efectuarea modificarilor finale, va livram fisierul sursa ( fisier .cdr - Corel Draw) dar si export in alte formate : jpg, pdf, png transparent. (mai jos in pagina gasiti cateva exemple de sigle realizate de noi)

Logo DesignCreare sigla - In general, exista mai multe tipuri de logo, sigla firma. Amintim doar: logo grafic, o imagine abstracta, o forma geometrica (Nike, etc.) sau logo text, bazat pe numele companiei, si un font special, unic (Coca Cola, Sony, etc.). Sau un logo ce combina grafica si textul intr-o maniera distinctiva. Avem o echipa profesionista, cu idei creative, ce realizeaza design logo, conceptie sigla, de inalta calitate, sigla pentru firme, logo design pentru toate tipurile de afaceri. 

Logo Design Profesional
Pentru o firma, logo / sigla, reprezinta identitatea vizuala a acesteia. Va aparea in toate documentele in antet, pe site-ul firmei, pe cartile de vizita, in diverse pliante sau mape despre companie. De aceea e foarte important sa alegem culorile si formele potrivite cu activitatea fiecarui client si cu mesajul pe care vrea sa-l transmita prin intermediul acestui logo. Vom crea mai multe variante de sigla, iar clientul o va alege pe cea care-l reprezinta cel mai bine vizual. Logo pe care-l furnizam va fi si in format vectorial, astfel incat clientul il poate folosi ulterior la orice dimensiune, fara a-i deforma calitatea.Versiune Desktop