Web design

Light Pixel este o agentie de web design din Bucuresti, cu o vechime de 13 ani, specializata in creare site / design site, logo design - creare sigla, SEO - optimizare si promovare site, bannere web animate Flash sau Gif, CD de prezentare, programare web (magazin online, modul de administrare site - CMS si aplicatii complexe), design publicitar (carti de vizita, mape de prezentare, brosuri, foi cu antet, etc), newsletter, e-card.

Realizarea unui site web incepe cu design layout, sau web design realizat cu ajutorul unor programe de grafica. Avand de la Dvs materialele necesare (texte pagini web, logo, poze, idei), stabilim schema de culori din site, fonturile si formele, asezarea elementelor in pagina. Pentru un design web cat mai apropiat de viziunea clientului, vom tine cont si de identitatea grafica a companiei (logo, culori), de publicul tinta caruia i se va adresa site-ul. Daca nu aveti un logo, putem realiza pentru Dvs sigla firmei. Pentru un web design de calitate, folosim imaginile oferite de client sau imagini profesionale, achizitionate de pe site-uri specializate. Sugestiile Dvs, experienta noastra asigura viitorului site un design unic, placut si personalizat, cu o structura clara pentru vizitator, un meniu usor de inteles si utilizat, o incarcare rapida a paginilor. Dupa stabilirea de comun acord al unui layout grafic al site-ului, in functie de varianta aleasa de dvs (site html, flash sau pagini web dinamice PHP + baze de date mySQL), se trece la etapa urmatoare, realizarea paginilor html, a animatiilor sau a modulului de administrare pagini web - CMS.

Logo design

Suntem specializati in logo design (creare sigla firma, emblema), identitate vizuala / branding (design carti de vizita, foi cu antet, cd de prezentare, mapa de prezentare, catalog, brosuri in format pentru print sau PDF, manual de brand).
Logo ajuta la cresterea afacerii Dvs si dezvoltarea ei. Avand un logo profesionist, clientii au certitudinea ca au ales o companie in care pot avea încredere.

SEO - optimizare si promovare site

Oferim servicii SEO - optimizare site, promovare web, inscriere in motoare de cautare, directoare romanesti si straine implicit pentru orice site pe care il construim.

SEO este esential pentru orice site web.
O buna optimizare face ca site-ul sa fie bine pozitionat in cautari, fiind o modalitate de a atrage noi clienti.

Optimizare Site - Optimizarea paginilor site-ului pentru a ocupa o pozitie de top in motoarele de cautare.
Promovare Site - Inscriere site in motoare de cautare, directoare romanesti si straine cu PageRank mare.Versiune Desktop