Please update your version of the free Flash Player by downloading here

Creare magazin online

Unul din serviciile oferite de Light Pixel Web Design este cel de creare magazine online, solutii comert electronic - ecommerce.

Exemple de magazin online realizate de noi:
http://www.alai.ro/magazin-cosmetice/, www.eliteart-gallery.com, www.beadora.com, www.111.ro/magazin-online, www.poseteonline.ro, www.raffaelli.ro

Un Magazin virtual va ajuta sa va cresteti vanzarile. Fara vanzatori si stocuri, deschis 24/24 de ore, accesibil de oriunde si oricarei persoane cu acces la internet; iata cateva din avantajele unui magazin de comert electronic. Un magazin online este structurat astfel :
1. INTERFATA, destinata clientilor si reprezinta ceea ce vede vizitatorul magazinului online
2. PARTEA DE ADMINISTRARE a magazinului online, accesibila numai de catre proprietarul magazinului online - ofera posibilitati de editare( modificare, stergere sau adaugare produse noi, categorii, imagini, descriere produse, pret etc.), controlul comenzilor.

Un astfel de magazin online contine:
» informatii produse
» pret produse
» cumparatorul poate selecta produse si adauga in cosul de cumparaturi
» un modul de cautare in catalog
» promotii
» top vanzari
» un sistem prin care datele introduse de client ajung la vanzator
» sistem de plata, folosind credit card, PayPal sau alte variante de protejare a datelor cumparatorului
» un modul de administrare catalog de produse, prin care dvs. puteti adauga produse in magazinul virtual, modifica preturi

Promovare Magazin Online

Un magazin online, oricat de bun, complet ar fi, nu poate atrage vizitatori si deci, nu poate aduce vanzari daca nu este bine promovat. Firma noastra va ofera si astfel de servicii de promovare magazin online. Pentru asta ne puteti contacta sau puteti studia oferta noastra din pagina Promovare Web.