Please update your version of the free Flash Player by downloading here

Creare site

Suntem o firma de webdesign, specializata in creare site, realizare pagini web. Principalele etape in derularea unui proiect :


Creare site - Pas 1
Consultanta SEO : Este important ca un website sa fie gasit de motoarele de cautare, acestea reprezentand modalitatea prin care majoritatea oamenilor cauta informatiile de care au nevoie. Cine nu ar vrea ca site-ul sau sa fie primul intr-o lista de cautare pe internet? Sau pe prima pagina? Ca prim pas in obtinerea rezultatelor, stabilim impreuna lista cuvintelor cheie (keywords), un top al acestor keywords, studiem concurenta. Alegem apoi, impreuna, un nume domeniu optim, stabilim structura site-ului, pozitionarea unor elemente cheie in site.


Creare site - Pas 2
Consultanta in achizitionare nume domeniu, gazduire site : Pe baza cuvintelor cheie alese, specifice domeniului de activitate, va sugeram alegerea unui nume domeniu ideal, studiem concurenta, gasim cea mai buna solutie de gazduire website (raport calitate-pret).


Creare site - Pas 3
Design Web : Realizarea de pagini web incepe cu design layout, sau design web realizat cu ajutorul unor programe de grafica. Avand de la Dvs materialele necesare (texte pagini web, logo, poze, idei), stabilim schema de culori din site, fonturile si formele, asezarea elementelor in pagina. Pentru un design web cat mai apropiat de viziunea clientului, vom tine cont si de identitatea grafica a companiei (logo, culori), de publicul tinta caruia i se va adresa site-ul. Daca nu aveti un logo, putem realiza pentru Dvs sigla firmei (detalii logo design). Pentru un web design de calitate, folosim imaginile oferite de client sau imagini profesionale, achizitionate de pe site-uri specializate ( www.istockphoto.com ). Sugestiile Dvs, experienta noastra asigura viitorului site un design unic, placut si personalizat, cu o structura clara pentru vizitator, un meniu usor de inteles si utilizat, o incarcare rapida a paginilor. Dupa stabilirea de comun acord al unui layout grafic al site-ului, in functie de varianta aleasa de dvs (site html, flash sau pagini web dinamice PHP + baze de date mySQL), se trece la etapa urmatoare, realizarea paginilor html, a animatiilor sau a modulului de administrare pagini web - CMS.


Re-design site - Aveti nevoie de re-design daca aveti deja un website construit cu ceva timp in urma, sau va confruntati cu una din urmatoarele probleme:
» grafica site-ului este deja invechita
» paginile au poze sau elemente de Java Script sau Flash ce ingreuneaza foarte mult incarcarea paginii
» website-ul nu a fost proiectat/optimizat pentru a fi usor gasit de motoarele de cautare
» in website-ul Dvs predomina textele si doriti o revigorare a partii grafice sau mai multa animatie


Realizare pagini web - Pas 4
a. Creare site HTML - site de prezentare static
Urmatoarea etapa in crearea site-ului este transformarea in pagini HTML a layout-ului grafic final.
Tinand cont de standardele W3C si folosind clasele CSS, se obtine o incarcare mai rapida a paginilor, compatibilitate cu toate browserele(Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome, Safari, etc) dar si un cod simplu, optimizat pentru Google. Ulterior se implementeaza materialele trimise de client, realizandu-se toate paginile site-ului.

b. Realizare site Flash - site de prezentare animat
Realizam site-uri animate, integral Flash. Puteti opta pentru o varianta animata, de impact, integral Flash, sau pentru o varianta statica/dinamica in care sa includem elemente flash, animatii in pagini html. Grafica pe care o propunem tine cont si de o etapa viitoare in dezvoltarea site-ului : optimizarea acestuia pentru motoarele de cautare. Un site flash poate contine intro, fundal sonor, butoane animate, tranzitii animate intre pagini, galerii foto si video XML.

c. Site PHP - pagini web dinamice PHP + mySQL
Un website PHP cu baze de date mySQL poate contine module de Cautare in site, News, Newsletter, Modul de administrare a paginilor, cos de cumparaturi, curs valutar, etc.
Pentru ca dvs. sa puteti interactiona cu vizitatorii website-ului, se folosesc pagini web dinamice, folosind limbajul de programare PHP(cu baze de date mySQL).
Unele portiuni din website (bannere, noutati, texte pagini, etc) pot fi usor administrate de Dvs. dintr-un MODUL DE ADMINISTRARE SITE - CMS ( detalii modul de admin CMS ).


Creare site - Pas 5
Optimizare si promovare site - Realizam optimizare SEO - optimizare si promovare site, inscriere in directoare, motoare de cautare romanesti si straine implicit pentru orice site pe care il construim. Putem face insa acest lucru si pentru site-uri deja realizate. Optimizam metatag-urile Description si Keywords, tag-ul Alt pentru imagini, titlurile de pagini si de text, folosim tagurile html H1...H6, bold, italic, rescriem URL, optimizam textele, calculam densitatea cuvintelor cheie in pagini. Si asta pentru fiecare pagina in parte. ( detalii Optimizare site, promovare web, rezultate SEO obtinute de noi


Creare site - Pas 6
Intretinere site - Daca site-ul Dvs necesita schimbari de text sau poze periodic, sau vreti doar anumite modificari la un moment dat, va putem asigura intretinere lunara / trimestriala.
Contra unui abonament fix sau in sistem de plata per ora, putem face in cel mai scurt timp modificarile pe care le doriti in site. (detalii mentenanta site)