Please update your version of the free Flash Player by downloading here

CMS, modul de administrare site

Light Pixel Web Design este o firma de web design si programare web, specializata in crearea de CMS - Content Management System, modul de administrare site.

Un CMS, modul de administrare a continutului site-ului este necesar pentru a va mentine site-ul la zi. Prin intermediul acestui CMS, aveti posibilitatea de a adauga, sterge si modifica datele din site-ul Dvs (texte, imagini, bannere, etc). Firma noastra ofera servicii de programare si dezvoltare a aplicatiilor web personalizate, proiectate in functie de nevoile fiecarui client in parte. Fie ca este un CMS - sistem de management al continutului, un magazin virtual, un catalog de produse sau un portal complex si un sistem de gestionare a lui, compania noastra este alegerea potrivita.

Exemple de site-uri realizate de noi (cu modul de administrare continut - CMS) :
www.edentravel.ro, www.arisinvest.ro, www.eutron.ro, www.hotelgggociman.ro, www.rauwoitorul.ro, www.teamdakarromania.ro, www.ascendi.ro, www.lotussport.ro, www.creditzone.ro, www.alai.ro, www.nanoproducts.ro, www.aminoterapia.ro, www.rauwoitorul.ro, www.eurovent.ro, www.111.ro, www.chequedejeuner.ro, www.econet-romania.com, www.investigatii.ro, www.spiroplastic.ro.

CMS - Content Management System este o aplicatie web, un Sistem de Administrare Continut pentru un site web. Concret, continutul site-ului dvs. poate fi usor de administrat, prin intermediul unei interfete web simple, fara a fi necesare cunostinte in domeniu (web design, programare web). Un modul de admin CMS permite administratorilor sa adauge/modifice sau sa stearga continutul si structura unui site web.

Detalii CMS, modul de administrare site :
» Un CMS (Content Management Systems sau modul / sistem de administrare a continuluilui unui site), permite celor fara cunostinte de programare web sau HTML sa faca modificari in paginile din site.
» CMS foloseste o baza de date; tot ce trebuie facut este sa va logati, modificarea textului se face destul de simplu intr-o pagina online, apoi un click pe butonul Salveaza
» Modificarile vor fi facute in baza de date, si dupa salvare, vor fi vizibile pe site.
» CMS permite, de asemenea, schimbarea imaginilor din site, gestionarea bannerelor publicitare.
» Acest CMS include o pagina de Login, Pagina de Administrare si alte pagini dinamice PHP, necesare aplicatiei.