Web design

Servicii web design oferite de firma de web design Light Pixel:

» Consultanta in achizitionare nume domeniu, gazduire site : Pe baza cuvintelor cheie alese, specifice domeniului de activitate, va sugeram alegerea unui nume domeniu ideal, studiem concurenta, gasim cea mai buna solutie de gazduire website (raport calitate – pret).
» Creare site: Realizam site-uri de prezentare html sau site-uri animate flash, aplicatii web complexe (creare magazin online, site-uri cu panou de administrare a continutului, site-uri WordPress, site-uri cu anunturi, cataloage online, etc).
» Re-design, refacere site: Aveti nevoie de re-design daca aveti deja un website construit cu ceva timp in urma, grafica site-ului este deja invechita, website-ul nu a fost optimizat pentru a fi usor gasit de motoarele de cautare, nu se vede optim pe mobil sau tableta, doriti o revigorare a partii grafice sau mai multa animatie.
» Intretinere site – administrare / mentenanta site: Daca site-ul dvs. necesita schimbari de text sau poze (periodic sau doriti doar anumite modificari la un moment dat) putem asigura intretinere site prin plata unui abonament fix sau in sistem de plata per ora. Putem realiza in cel mai scurt timp modificarile pe care le doriti in site.

Detalii: http://www.lightpixel.ro/web-design.html